Zásady ochrany osobních údajů (GDPR)

Podmínky užívání webu

  • Provozovatelem webu opava.vemcamara.cz je Capoeira Opava, V Zátiší 1, Malé Hoštice, IČO 26578981, dále provozovatel.
  • Informace na těchto stránkách jsou určeny členům klubu Vem Camará Capoeira Opava, členům České Asociace Capoeiry a široké veřejnosti.
  • Pro činnost rezervačního systému je nutné poskytnutí některých osobních údajů uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Provozovatel s těmito údaji nakládá v souladu s právními předpisy a vždy tak, aby zamezil jakékoliv újmě osoby, které se údaje týkají. Proto se, prosím seznamte se Zásadami ochrany osobních údajů níže.
  • Bez souhlasu provozovatele není dovoleno užívat stránky opava.vemcamara.cz jinak než pro vlastní potřebu (a to jak v celku, tak jejich jednotlivé části). Přístup na tyto stránky a jejich užití je bezplatné.
  • Je zakázáno jakýmkoliv způsobem zasahovat bez souhlasu provozovatele do technické podstaty či obsahu stránek opavavemcamara.cz. Pouze provozovatel má právo rozhodovat o změně, odstranění či doplnění jakékoliv součásti těchto stránek.
  • Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které uživatelům mohou vzniknout v souvislosti s užíváním stránek opava.vemcamara.cz
  • Podmínky užívání stránek opava.vemcamara.cz jsou platné a účinné dnem jejich zveřejnění.

Zásady ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci, podmínkou užívání rezervačního systému na našem webu je udělení souhlasu se zpracováním Vašich osobních údajů. Níže uvádíme naše zásady ochrany osobních údajů, kde najdete informace o tom, jakým způsobem a proč zpracováváme Vaše osobní údaje, a rovněž o Vašich právech a způsobu, jakým je můžete uplatnit.

Správce osobních údajů

Správcem Vašich osobních údajů je Capoeira Opava, V Zátiší 1, Malé Hoštice, IČO 26578981

Capoeira Opava zpracovává následující osobní údaje

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro zajištění běhu rezervačního systému, který slouží k rezervaci tréninků v době mimořádných protiepidemických opatření vlády.  Tyto údaje budou správcem osobních údajů zpracovány po dobu 6. měsíců od zadání, poté dochází k jejich automatickému vymazání. Po ukončení provozu rezervačního systému budou všechny osobní údaje vymazány.

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na adresu podpora@vemcamara.cz, případně ústně nahlášením trenérovi  klubu Vem Camará Capoeira Opava.

Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje pro správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • administrátoři webu
  • poskytovatel webhostingu Ebola.cz

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Cookies na našem webu

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být použity webovými stránkami.

Zákon udává, že můžeme ukládat soubory cookie na Vašem zařízení, pokud jsou nezbytné pro provoz těchto stránek. U všech ostatních typech souborů cookie potřebujeme Váš souhlas.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou zde umístěny z důvodu využití služeb třetích stran.

Potřebné soubory cookie pomáhají vytvářet použitelné webové stránky tak, aby umožnily základní funkce, jako je navigace stránky a funkce rezervačního systému. Naše stránky využívají tyto druhy cookies, bez nichž nemusí správně fungovat.

  • Kategorie: Potřebné
    • Stav souhlasu uživatele cookie pro aktuální doménu
    • Uchovávání stavu relace uživatele ve všech požadavcích na stránku
  • Kategorie: Statistika
    • Služba Google Analytics k hodnocení návštěvnosti a využití webu

Zpět nahoru