Výsledky z Liberec Open

5-7.10. 2018 proběhl již 6. ročník otevřené soutěže Liberec Open. Za Opavský klub se soutěže zúčastnili v kategorii A dětí – Oliver Lamich, který získal 3. místo a Matěj Šindler, který se umístil na 18-21. místě.

Níže vítězové jednotlivých kategorií.

V kategorii C dětí se umístil na 1. místě Thomas Paul z Galanty, na 2. místě Anastasia Koršakova z Moskvy, na 3 místě Filip Kalhous z Pardubic.

V kategorii B dětí se umístil na 1. místě Karol Kim z Galanty, na 2. místě Marek Pluhař z Liberce, na 3. místě Tobiáš Slávik z Jablonce nad Nisou.

V kategorii A dětí se umístila na 1. místě Sandra Filipi z Liberce, na 2. místě Michal Sykáček z Liberce, na 3. místě Oliver Lamich z Opavy.

V kategorii juniorů na 1. místě umístil Jaroslav Schovanec z Liberce, na 2. místě Pavel Mrňka z Olomouce, na 3. místě Jiří Pospíšil z Olomouce.

V kategorii C dospělých se na 1. místě umístila Štěpánka Jahodová z Liberce, na 2. místě Agáta Prokšíková z Hradce Králové, na 3. místě Hana Hofmannová z Olomouce.

V kategorii B dospělých se umístil na 1. místě Vítek Adamec z Mladé Boleslavi, na 2. místě Pavel Kaucký z Milovic, na 3. místě Filip Lankaš z Mladé Boleslavi.

V kategorii A dospělých se umístil na 1. místě Jan Křenek z Olomouce, na 2. místě Vladimír Solčáni z Galanty, na 3. místě Karel Lupuliak z Olomouce.

Blahopřejeme všem vítězům. Děkujeme organizátorům celé akce a všem hostům. Akce proběhla v rámci projektu „Prostě dýchej“. Na podporu nemocných cystických fibrózou se ze startovného a dobrovolných příspěvků vybralo 20 030,- Kč. Děkujeme, že jste přispěli na dobrou věc.

Kompletní výsledky k dispozici zde.