Batizado e Troca de Cordas Olomouc 2019

Tento víkend se naše Opavská výprava vydala do Olomouce na Batizado e Troca de Cordas, páskování nových členů a postup stávajících capoeiristů na nový technický stupeň. Akce se zúčastnilo více než dvě stě členů a řada hostů nejen z Česka.  Ze Španělska dorazil prof. Bagunça a hlavním hostem byl prezident naší asociace Mestre
Paçoca.

Každý den probíhaly tréninky pod vedením Mestre Paçocy v prostorách tělocvičny Domu dětí a mládeže. V sobotu odpoledne pak proběhlo samotné páskování v krásných prostorách auly Pedagogické fakulty Univerzity Palackého. Návštěvníci, nejen z řad rodičů, měli možnost shlédnout, kromě samotného slavnostního páskování, také doprovodný program v podání profesionálů z řad trenérů a pokročilých.

Děkujeme inst. Girafovi a všem z olomouckého organizačního týmu, kteří se podíleli na náročné přípravě celé akce.  Všem zúčastněným, hostům, rodinám a přátelům děkujeme za skvělou atmosféru nejen na páskování, ale i na trénincích.

Všem, kteří získali nový pásek moc blahopřejeme a přejeme hodně sportovních úspěchů a sil do dalších tréninků. Těšíme se na brzké setkání na dalších společných akcích.