Velikonoční virtuální běh 1.4.-5.4.2021

Milí capoeristé, online trénink se ve čtvrtek 1.4. a v pondělí 5.4. ruší z důvodu velikonočních prázdnin.

Nebuďte smutní, přidejte se k naší výzvě. Vem Camará Capoeira se jako tým zúčastní Velikonočního virtuálního běhu v termínu 1.4.-5.4.2021. Uděláme něco pro své zdraví a zároveň přispějeme na dobrou věc. O co tedy jde?

Virtuální běh organizuje nezisková organizace Rozběháme Česko. Registrace probíhá na stránkách www.myteporazime.cz. Startovné za každého účastníka činí 100 Kč a zahrnuje medaili, startovní balíček, diplom, hru o ceny, startovní číslo a příspěvek na dobrou věc. Při registraci si můžete vybrat, zda podpoříte projekt SenSen (Senzační senioři), nebo zvířecí azyl Malá farma. Nezapomeňte při registraci uvést název týmu „Vem Camará Capoeira“ Zúčastnit se může úplně každý, rodiče, sourozenci, babička s dědečkem a klidně s sebou můžete vzít i vašeho domácího mazlíčka. Chcete se dozvědět více? Čtěte dále.

Jak tedy závod v době covidové probíhá? Je to jednoduché, cílem je za daný čas, který si zvolíte při registraci, uběhnout, nebo ujít co nejdelší trasu. Na výběr máte možnost 6, 12, 30, 60 a 120 minut, vybere si každý. Je jen na vás, jaký čas a tempo si zvolíte. Běh pak nahrajete pomocí libovolné fitness aplikace v mobilním telefonu (Endomondo, Runtastic, SportsTracker, …), nebo pomocí náramku či hodinek (pokud mají GPS). „Závod“ tak můžete absolvovat kdykoli od 1.4 do 5.4. Výsledek pak, spolu se snímkem obrazovky s fitness aplikace nahrajete na webové stránky, kde se po uzávěrce závod vyhodnotí.

Zaujali jsme Vás? Výborně. Podrobná pravidla a další potřebné informace se dozvíte na stránkách www.myteporazime.cz

Nechce se Vám závodit, ani se nikam registrovat, nebo utrácet? Nevadí, pojďte si o velikonocích zaběhat jen tak pro radost. Vyberte si jeden z výše uvedených časových intervalů a pošlete nám vaši uběhnutou vzdálenost na velikonocnibeh@vemcamara.cz, nebo nám napište na náš Facebook.