Přihláška na dětské letní soustředění v Radíkově (od 10 let) 8.-16. července 2023

Milí Capoeristé, rodiče, přeposíláme zprávu od Proffesora Girafy z Olomouce:

Vážení rodiče,
rádi bychom Vám nabídli na léto možnost programu pro Vaše děti a to formou soustředění s capoeirou. Termín je stanoven na 8.- 16. července 2023.
Přihlášku najdete níže v odkaze.

Bohužel, vzhledem k dalšímu navyšování cen a to nejen ze strany provozovatele Chaty pod Věží (ubytování a strava), jsme byli nuceni oproti minulým letům, cenu soustředění navýšit.

Uzávěrka přihlášek je do naplnění kapacity (každoročně je to do pár dnů či týdnů – tedy s přihlášením doporučujeme neváhat) nebo do 15. února 2023. Do konce května je pak potřeba uhradit celou částku za soustředění na náš klubový účet (více info k platbě v přihlášce).

Na rozmyšlenou je letos opravdu jen měsíc a to z toho důvodu, že pokud bychom soustředění z důvodu vyšší ceny nenaplnili, byli bychom bohužel nuceni jej pro letošek zrušit, neboť bychom nepoplatili při nižší účasti všechny výdaje a museli soustředění dotovat ze svého.

Máme od provozovatele nastavený termín storno poplatků a abychom ještě mohli soustředění zrušit bez sankcí a vše Vám případně vrátit, je deadline přihlášek právě jen do 15. února 2023. Děkujeme za pochopení a věříme, že i tak se soustředění naplní (omezená kapacita max. 30 dětí) a opět si jej všichni parádně užijeme 🙏.

Moc se těšíme 🙂.

Opatrujte se, mějte co nejkrásnější dny a ať se Vám daří.
Se srdečným pozdravem a v úctě za tým Vem Camará Capoeira – Olomouc 💙

Ondřej Novák (hl. trenér)
tel.: +420 605 339 576
www.olomouc.vemcamara.cz
www.facebook.com/capoeiraolomouc

Přihláška – soustředění Radíkov 2023